Januar 19, 2020
Adem Mehmedović

Adem Mehmedović

Pitanje pokretanja banje Guber je jedno od najznačajnijih pitanja za Srebrenicu o kojem se govori godinama. Ušli smo u 2020. godinu, i građani se pitaju da li će u ovoj godini biti riješeno pitanje Banje Guber, te da li će početi raditi bar minimalnim kapacitetom.

U prostorijama MFS EMMAUS u Potočarima danas je upriličen prigodan program za djecu osnovne škole iz Srebrenice, Potočara i Bratunca. Više od 400 djece je obradovano novogodišnjim paketićima. 

Novogodišnje čestitke

Decembar 25, 2019

Sretnu i uspješnu novu 2020. godinu želi Vam kolektiv JP JS RTV Srebrenica. Upućujemo iskrene čestitke i najljepše želje povodom božićnih praznika. 

Tuzla je juče bila domaćin 3. Tuzlanskog maratona za rekreativce.

Na sjevernoj Zemljinoj hemisferi u nedjelju, 22. decembra počinje zima.


U Srebrenici je danas održano 15. Džavno Kung Fu WuShu Prvenstvo Bosne i Hercegovine u organizaciji Kung Fu Wu Shu saveza Bosne i Hercegovine i Kung Fu Ving Tsun Klub “Srebrenica”, uz pokroviteljstvo Opštine Srebrenica.

U Srebrenici će se u subotu 21. decembra (od 10 sati u sali Prve osnovne škole) održati 15. Džavno Kung Fu WuShu Prvenstvo Bosne i Hercegovine. Prvenstvo organizuje Kung Fu Wu Shu savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa Kung Fu Ving Tsun Klub “Srebrenica”, uz pokroviteljstvo Opštine Srebrenica. Na takmičenju se očekuje više od 10 klubova, a učešće će uzeti više od stotinu takmičara.

Tematska sjednica Skupštine opštine Srebrenica, XIV po redu, zakazana je za 26. decembar 2019. godine (četvrtak) sa početkom u 10 sati.


U Srebrenici je danas održano "Državno prvenstvo specijalne Olimpijade BiH u inkluzivnom krosu - Srebrenica 2019". 

Heroji dana

Decembar 13, 2019

U Srebrenici je danas izbio požar u stambenoj zgradi Lamela 3. U požaru je u potpunosti izgorio stan, a stanarka Mica Simić je povrijeđena, ali je van životne opasnosti prema posljednjim informacijama.

Stranica 1 od 18
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.