April 12, 2021
Adem Mehmedović

Adem Mehmedović

U srebreničkom Domu zdravlja danas je počela vakcinacija građana protiv korona virusa starijih od 65 godina.

 
 

Članovi radnog predsjedništva Skupštine opštine Srebrenica (u sastavu najstariji odbornik Nikola Simić, i dva najmlađa Almir Dudić i Veljko Ristić) održali su danas press konferenciju za medije.

Danas je održan nastavak konstituirajuće sjednice Skupštine opštine Srebrenica na kojoj je, između ostalog, usvojen budžet opštine Srebrenica za 2021. godinu.

Policijska uprava Zvornik poziva građane da ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, takve informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

U skupštinskoj Sali optšine Srebrenica danas je održana konstitutivna sjednica Skupštine opštine Srebrenica.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država  u Bosni i Hercegovini odala je priznanje Kristini Milošević, trenerici i predsjednici karate kluba "Želja Ipon".

U vremenu pandemije solidarnost i podrška kako humanitarnih organizacija tako i privrednih subjekata zdravstvenim ustanovama je od velikog značaja. Srebreničkom Domu zdravlja u proteklom periodu nije izostala podrška privrednih subjekata, organizacija, lokalne zajednice i građana.

Humanitarna fondacija La Terra Nostra iz Švicarske donirala je Prvoj osnovnoj školi Srebrenica 30 laptopa. Dragi Jovanović, direktor Prve osnovne škole, kaže da je ovo vrijedna donacija.

U Skupštinskoj sali opštine Srebrenica danas je održana redovna godišnja sjednica skupštine organizacije Crvenog krsta u Srebrenici.

Pandemija koronavirusa koja traje više od godinu dana uzrokovala je mnogo problema u fukncionisanju društva, a poseban je teret na zdravstvenim ustanovama koje se susreću sa povećanom potrošnjom lijekova i drugih medicinskih preparata. Takav slučaj je i u Domu zdravlja Srebrenica. Podrška srebreničkom domu zdravlja u proteklom periodu dolazila je od organizacija i pojedinaca koji se bave humanitarnim radom, ali i privrednih subjekata sa područja naše opštine.

Stranica 1 od 40
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.