Mart 22, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
JP JS RTV Srebrenica

JP JS RTV Srebrenica

Javna ustanova Kulturni centar Srebrenica već tradicionalno organizuje manifestaciju „Proljeće u Srebrenici“ u saradnji sa javnim institucijama, školama i nevladinim organizacijama. Svake godine manifestacija se održava u mjesecu maju, a već su počele pripreme za ovu manifestaciju.

Skupština opštine Srebrenica raspisala je Javni oglas za izbor i imenovanje 4 (četiri) člana Opštinske izborne komisije Srebrenica.

Danas ste vidjeli da neko nosi dvije različite šarene čarape i pitali ste se zašto?

Radovan Karadžić, prvi predsjednik Republike Srpske, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora.


Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 13. do 15. marta 2019. godine, policijski službenici preduzeli su pojačane aktivnosti sa ciljem kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja motornih vozila i kontrolu učešća u saobraćaju neregistrovanih motornih vozila.

 

Članovi grupe frankofonih ambasadora u BiH danas su uručili javno priznanje organizaciji „Srebrenica Wave“.

Policijska uprava Zvornik poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Pozivaju se pojedinci, nevladine organizacije, javne ustanove, istitucije i sportski klubovi sa područja opštine Srebrenica da na obrascu koji se nalazi u prilogu ovog obavještenja dostave prijedloge koji se odnose na učešće u obilježavanju privredene i kulturno-sportske manifestacije "Dani Srebrenice 2019".

 

 U kabinetu načelnika Opštine Srebrenica danas je održana sastanak sa predstavnicima Japanske organizacije JICA.

Mirsad Mustafić je profesor jezika i književnosti, novinar i nadasve književnik. On je najplodniji pisac kojeg je Srebrenica ikad imala, napisao je 15 knjiga o Srebrenici.

Stranica 1 od 87
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.