Januar 23, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
JP JS RTV Srebrenica

JP JS RTV Srebrenica

Iz Odjeljenja za privredu i razvoj Opštine Srebrenica najavljeno je da će u proljeće biti otvorena pekara u Srebrenici.

Na području opštine Srebrenica tokom 2018. godine evidentirano je 79 krivičnih djela, i 32 saobraćajne nesreće kazao je za naš radio inspektor - portparol policijske uprave Zvronik Miljan Bobar.

U Republici Srpskoj danas je počela nastava drugog polugodišta u osnovnim i srednjim školama.

U organizaciji Organizacije porodica šehida i poginulih boraca općine Srebrenica 24. januara 2019. godine (četvrtak) biće obilježena 26. godišnjica stradanja „Bošnjaka mjesta Poljak“.

Obavještavaju se građani, preduzeća, ustanove, NVO i druga pravna i fizička lica sa područja opštine Srebrenica da su povodom obilježavanja republičkih i vjerskih praznika   „Nova godina, pravoslavni Božić i Dan Republike“    odnosno  1., 2., 7., i 9. januar  2019. godine (utorak, srijeda, ponedenjak, srijeda) -   neradni dani.

U skladu sa Odlukom Skupštine opštine Srebrenica kojom je data saglasnost načelniku opštine za završetak procedura odabira korisnika po projektu podrške Kraljevine Saudijske Arabije, ponovljen je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U skladu sa Odlukom Skupštine opštine Srebrenica kojom je data saglasnost načelniku opštine za završetak procedura odabira korisnika po projektu podrške Kraljevine Saudijske Arabije,

U Sarajevu su juče u povodu Međunarodnog dana ljudskih prava, u organizaciji Mreže za izgradnju mira i USAID-ovog projekta PRO – Budućnost, dodijeljene Mirovne nagrade.

Takmičari karate kluba Želja Ipon iz Srebrenice  putuju sutra u Italiju gdje će imati nastup u svjetskoj karate ligi  koja se održava  od 14. do 16. decembra u Veneciji.

Iz kabineta načelnika opštine Srebrenica najavili su da će naredna godina biti godina investiranja, a prioritet za investiranje će biti pokretanje Banje Guber.

Stranica 1 od 83
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.