Septembar 25, 2022

Takmičari karate kluba "Želja Ipon" uspješni na republičkom takmičenju

Takmičari karate kluba "Želja Ipon" iz Srebrenice koji okuplja djecu iz Srebrenice i Bratunca na prvenstvu RS juče u Doboju ostvarili su još jedan vrhunski rezultat.

 

Osvojili su 14 zlatnih, 4 srebrene i 3 bronzane medalje i iako su drugi po broju osvojenih zlatnih medalja (po pravilima Svjetske i Evropske karate federacije) u Karate savezu RS su se priklonili lobiranju velikih klubova iz Banjaluke i Doboja i promijenili pravila bodujući sve medalje tako su na kraju četvrti što ne umanjuje značaj njihovih rezultata kojim su se plasirali za učešće na prvenstvu BiH.
Evo i osvajača medalja, zlato: Lazić Jelena x2, Milanović Luka, Ostojić Sara, Salihović Aldijana, Smailović Lejla x2, Stanojević Kristina x2, Peštalić Merjema, Tabaković Ajdin x2, Ubiparipović Sonja i ekipa djevojčica ( Merjema, Kristina, Sonja)
Srebro: Peštalić Merjema, Milanović Mitar, Srbac Ognjen i ekipa djecaka ( Eldin, Ajdin, Ognjen)
Bronza: Garaljević Armina, Ubiparipović Sonja i ekipa djevojčica (Monija, Lejla i Sara)
Na prvenstvu je nastupilo 39 klubova i 516 takmičara.
Kompanija „ALMA RAS“ je platila kotizaciju sve djece za učešće na ovom tamičenju što je svakako gest vrijedan svake pohvale. BRAVO za njih, za naše kareteke rukovodstvo Kluba i mladu trenericu Kristinu Milošević.

M. Sekulić/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Ponedjeljak, 04 Mart 2019 09:53
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.