Novembar 26, 2022
JP JS RTV Srebrenica

JP JS RTV Srebrenica

OO DNS Srebrenica održao je danas (16.04.2021.) sastanak sa kojeg je javnosto upućeno saopćenje koje potpisuju odbornici u SO Srebrenica Velibor Rankić i Jovana Rakić.

Odmah po postizanju sporazuma o novoj vladajućoj koaliciji u Srebrenici, koju čine sve stranke čiji su odbornici zastupljeni u skupštini i gdje praktično više nema opozicije, ovaj kompromis je doveden pod znak pitanja.

Predsjednik OO SNSD-a Srebrenica i potpredsjednik Skupštine opštine Srebrenica dr Radomir Pavlović uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Načelnik opštine Srebrenica uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Predsjednik OO SDS-a Srebrenica Momčilo Cvjetinović bio je gost RTV Srebrenica, a sa kolegom Marinkom Sekulićem Kokezom je govorio o političkim prilikama u Srebrenici.

​Ministar energetike i rudarstva Petar Đokić i direktor privrednog društva „Dacit“ d.o.o. Srebrenica Petar Kovačević potpisali su danas u Banja Luci Ugovor o koncesiji za eksploataciju arhitektonskog građevinskog kamena – andezita na ležištu „Skakavac“ kod Srebrenice.

Dragan Dragičević je mlad momak iz Srebrenice. Kao dječak se otisnuo u svijet, naučio zanat i radio u renomiranoj novosadskoj firmi Vizor na prestižnim poslovima poput opremanja nove zgrade Vlade RS, poslaničkog kluba na Dedinju, brojnih kulturnih centara, fakulteta itd.

Iz koalicije "Moja adresa: Srebrenica" uputili su saopstenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Danas je u Srebrenici potpisan ugovor o donaciji informatičke opreme (30 laptopa) koje je za „Prvu osnovnu školu“ u Srebrenici obezbjedila Dobrotvorna fondacija La Terra Nostra.

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić reagovao je i demantovao dijelove saopštenja koje je javnosti uputila koalicija „Moja adresa: Srebrenica“  koje smo objavili u tekstu:

Stranica 1 od 113
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.