Novembar 27, 2020

Obavještenje: Opština Srebrenica će sufinansirati prevoz učenika

Obavještavamo stanovništvo sa područja opštine Srebrenica da će Opštinska uprava Srebrenica vršiti sufinansiranje mjesečnih karata za prevoz učenika koji imaju prebivalište na području opštine Srebrenica, a koji pohađaju Srednju školu u Srebrenici ili u susjednim opštinama u školskoj 2017/2018.godini.


Opštinska uprava Srebrenica će sufinansirati troškove mjesečnih karata u visini do 50% od ukupne cijene mjesečne karte. Uz Zahtjev za sufinansiranje mjesečnih karata za prevoz učenika koji imaju prebivalište na području opštine Srebrenica a koji pohađaju Srednju školu u Srebrenici ili u susjednim opštinama u školskoj 2017/2018.godini obavezno se prilaže i sljedeća dokumentacija:
1. Kopija lične karte jednog od roditelja učenika (lična karta izdata u Srebrenici) i,
2. Potvrda iz škole o redovnom pohađanju nastave za učenika za koga se traži sufinansiranje troškova mjesečne karte. Zahtjevi se podnose u Šalter sali Opštinske uprave Srebrenica.
Nepotpuni i neblagovremeni Zahtjevi za sufinansiranje mjesečnih karata za prevoz učenika koji imaju prebivalište na području opštine Srebrenica, a koji pohađaju Srednju školu u Srebrenici ili u susjednim opštinama u školskoj 2017/2018.godini neće se uzeti u razmatranje.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.