Mart 19, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obilježen Dan opštine Srebrenica

U Srebrenici je danas održana svečana sjednica Skupštine opštine Srebrenica u povodu 11. marta koji se obilježava kao Dan opštine Srebrenica.


Na svečanosti u povodu Dana opštine uručene su nagrade i priznanja. Između ostalog, najveće opštinsko priznanje Plaketa sa zlatnim grbom opštine Srebrenica uručena je predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.
Nakon uručenja plakete opštine Srebrenica predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da mu je drago da je dobio priznanje opštine Srebrenica.
- Svim građanima Srebrenice čestitam Dan opštine i zahvaljujem se na visokom priznanju. Srebrenicu smo uvijek posmatrali kao lokalnu zajednicu u koju treba dodatno da ulažemo. Zahvalan sam i Republici Srbiji koji je pomogao ovu lokalnu zajednicu. Ovo je specifično mjesto zbog tragedije koja ju je zadesila. Bol ne smije da se dijeli, a svi oni koji su odgovorni za zločine treba da odgovaraju. Priznanje koje sam dobio ne doživljavam kao pobjedu nad bilo kim – rekao je Dodik.
Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić čestitao je građanima opštine Srebrenica Dan opštine.
- Zahvaljujem se ljudima koji su pomogli razvoju Srebrenice. Čestitam svima koji su dobili priznanja za razvoj Srebrenice. Drago mi je što je ova svečana skupština protekla u najboljem redu. Žao mi je što nisu bili prisutni politički predstavnici Bošnjaka, ali bilo je građana bošnjačke nacionalnosti. Hvala i Vladi Srbije koja je uložila velika sredstva za razvoj Srebrenice – rekao je Grujičić.
Bošnjački politički predstavnici nisu bili prisutni na svečanoj sjednici Skupštine opštine Srebrenica i obilježavanju Dana opštine.

A. Mehmedović/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.