Februar 17, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Načelnik Grujičić i Košarac na sastanku razgovarali o obećanoj donaciji Savjeta ministara BiH

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac danas je posjetio opštinu Srebrenica i tom prilikom razgovarao sa načelnikom opštine Mladenom Grujičićem.


Načelnik Grujičić je rekao da su razgovarali o obećanoj donaciji od strane Savjeta ministara.
- Da vidimo u čemu je problem i da Košarac sa lica mjesta odnese informacije koje može da predoči Parlamentu BiH i samim učesnicima u obećanju. Nama je obećano 2.000.000 KM od kojih još uvijek nismo dobili ni pisani trag da li će biti realizovani ili neće – kazao je Grujičić.
Grujičić je istakao da je Opština Srebrenica kandidovala 28 projekata koji su bitni za Srebrenicu, naglašavajući da nisu dobili nikakav odgovor od strane Vijeća ministara BiH.
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac rekao je da nakon tri godine Vijeće ministara nije ispunio obećanje na održanoj Investiciono - razvojnoj konferenciji u Srebrenici.
- Svi projekti koji su predloženi od interesa su svakog građanina Srebrenice, to je karakteristika ove vlasti koja želi da se u Srebrenicu investira te da se opština razvija. Očigledno da Savjet ministara nije dao adekvatan odgovor, ja sam iskoristio priliku u dogovoru sa lokalnom vlašću opštine Srebrenicai i tražio odgovor od Savjeta ministara, a nisam dobio kvalitetan odgovor, odgovor očekujem u pisanom obliku – istakao je Košarac.

K.Šakić / RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.