Juni 27, 2019

Opštinska izborna komisija (OIK) Srebrenica: Obavještenje za građane

Predsjednik opštinske izborne komisije Srebrenica (OIK) Sead Alić uputio je obavještenje građanima Srebrenice koje prenosimo u cjelosti:


Na osnovu člana 17. i 18. Pravilnika o upotrebi i izradi izvoda iz Centralnog biračkog spiska („Službeni glasnik BiH“, broj 29/18), Opštinska izborna komisija Srebrenica obavještava građane Opštine Srebrenica da će izvod iz Privremenog biračkog spiska (PBS) biti izložen u periodu od 30 dana od 09. 06. 2018. god. do 08. 07. 2018. godine. Izvod iz Privremenog biračkog spiska nalaziće se u:
- Centru za birački spisak opštine Srebrenica,
- JU Kulturni centar Srebrenica,
- Mjesna kancelarija Skelani,
- Prostorije MZ Sućeska,
- Područno odjeljenje O. Š. Podravanje,
- Područna škola Potočari.
Uvid u izvod iz privremenog biračkog spiska za birače koji glasaju na redovnim biračkim mjestima građani će moći izvršiti u periodu izlaganja istih, svakog radnog dana u vremenu od 07 do 15 sati.
Raseljena lica sa područja opštine Srebrenica u Centru za birački spisak, moći će izvršiti provjeru svojih podataka i opredijeliti se za biračku opciju (opština, odnosno mjesto glasanja i način glasanja – lično ili u odsustvu) na prestojećim Opštim izborima koji će se održati dana 07. 10. 2018. godine – stoji u obavještenju.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.