Februar 17, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nagrade i prijem za najbolje učenike

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić i zamjenik načelnika Nermin Alivuković danas su upriličili prijem za najbolje učenike i Vukovce srednje i osnovnih školа sа teritorije opštine Srebrenicа.

Nagrađeno je dvadeset sedam učenika novčanom nagradom u izonsu po 100 KM po učeniku za postignut uspjeh u školovanju. Načelnik Grujičić je istakao zahvalnost učenicima i profesorima što šalju pozitivne pozitivne priče iz Srebrenice.
- Učenici se uklapaju u priču da Srebrenica bude jedna od najljepših opština u regiji koja šalje poruke mira i ljubavi, iz mjesta gdje žive zajedno Srbi i Bošnjaci. U skladu s mogućnostima novčani iznos uručen je učenicima kao pokazatelj da neko prati njihov uspjeh i da ih cijeni – kazao je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.
Načelnik Grujičić učenicima je poželio mnogo uspjeha u daljem životu uz želju da postanu dobri ljudi.
Učenici Srednjoškolskog centra Srebrenica ove godine zabilježeni su najznačajnije uspjehe u historiji kazao je direktor Srednjoškolskog centra Momčilo Cijetinović.
Direktor „Prve osnovne“ škole Dragi Jovanović danas je uručio zahvalnicu načelniku Grujičiću.
Zamjenik načelnika opštine Srebrenica Nermin Alivuković rekao je da je jedina Opština Srebrenica koja izdvaja najviše sredstava za obrazovanje.
- Imao sam priliku da upoznam učenike koji su završili školu u Srebrenici i otišli van Srebrenice. Stečeno obrazovanje u Srebrenice je na visokom nivou i učenici su pokazali izuzetne rezultate u daljem školovanju. Čestitam vam na postignutom uspjehu s žaljem da bolje rezultate ostvarujete u daljem školovanju – rekao je Alivuković.
Na današnjem prijemu bili su prisutni direkotri osnovne i srednje škole, Dragi Jovanović i Momčilo Cvijetinović, direktorica osnovne škole „Kosta Todorović“ iz Skelana Sanja Močević, te zamjenik načenika opštine Srebrenica Nermin Alivuković i Bego Bektić načelnik odjeljenja za društvene djelatnosi i javni servis opštine Srebrenica.

K. Šakić/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.