Februar 17, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Školsko igralište u Potočarima uskoro u novom ruhu

Firma „Ekonomic group“ Srebrenica donirala je košarkaške table za školsko igralište u Potočarima.


Incijativu za uređenje ovog igrališta je pokrenuo predsjednik MZ Potočari Ibrahim Avdić koji se zahvaljuje na odzivu za donaciju kao i načelniku opštine Srebrenice Mladenu Grujičiću.
- Ova donacija je dobrodošla za svu djecu. Imamo planove da u potpunosti obnovimo školski teren, da radimo na infrastrukturi i uljepšavanju naše mjesne zajednice – kazao je Avdić.
Načelnik opštine Srebrenica, Mladen Grujičić kazao je da vlasnik firme pruža podršku razvoju lokalne zajednice.
- Iako su od skoro u Srebrenici, vlasnik fabrike pokazuje osjećaj za mlade i njihove potrebe, a u ostalom zapošljavaju mlade ljude većinom bez radnog iskustva. Pored donacije košarkaških tabli, oni će raditi na farbanju konstrukcije golova kao i na uređenju školskog igrališta. Naš košarkaški klub „Guber“ donirao je obruče s mrežicama i dvije košarkaške lopte, koje ostaju na usluzi ovim mladim ljudima. Nastavljamo sa našom politikom razvoja Srebrenice pomažući mlade ljude, jer su ona naša budućnost – kazao je za naš radio Grujičić.
Jedan od suvlasnika firme „Ekonomic group“ Bojan Rankić kaže da su nedavno donirali sportsku opremu za KK „Guber“ Srebrenica naglašavajući da se firma uključuje u rad loklane zajednice.
K.Šakić / RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.