Februar 17, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Otvoreni "Petrovdanski dani 2018"

U velikoj sali Kulturnog centra Srebrenica večeras su zvanično otvoreni „Petrovdanski dani 2018“.


Na otvaranju memorijalno duhovne, kulturno-sportske i humanitarna manifestacije manifestacije prikazan je dokumentarni film „Zločin bez kazne“ .
- Danas je zvanično otvaranje „Petrovdanskih dana 2018“ i prikazan je dokumentarni film „Zločin bez kazne“ koji govori o stradanju srpskog naroda. Poruka je jasna i svake godine ista. Mi se trudimo da dokažemo istinu o stradanju srpskog naroda. Trudimo se da na neki način natjeramo tužilaštvo da pokrene tužbe protiv odgovornih. Jedina pravda je da istrajemo i tražimo istinu i pravdu – rekao je predsjednik Organizacionog odbora „Petrovdanskih dana“ Mladen Grujičić i dodao da manifestacija traje pet dana.
- „Petrovdanski dani“ traju pet dana, juče smo počeli s određenim aktivnostima, a sve u pomen na stradanje srpskog naroda, a završetak će biti 12. jula u Zalazju kada će biti služen parastos. Ovom prilikom želim da poručim svim građanima da ove naredne dane proprate bez ikakvih provokacija i incidenata kako za Petrovdanske dane, tako i obilježavanje 11. jula stradanja bošnjačkog naroda. Moramo poštovati svačiju žrtvu – rekao je Grujičić.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.