Oktobar 23, 2020

Petnaesta sjednica Skupštine opštine Srebrenica zakazana za 26.decembar

Petnaesta redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica zakazana je za 26.decembra sa početkom u 10 sati kazao je za naš radio Nedib Smajić,  predsjednik Skupštine opštine Srebrenica.

Prema njegovim riječima na dnevnom redu odbornici će razmatrati Prijedlog rebalansa opštinskog budžeta za 2018., kao i Prijedlog budžeta za 2019. Godinu, programa rada Skupštine za narednu godinu, te nacrt programa rada zajedničke komunalne potrošnje.

- Što se tiče rebalansa budžeta i budžeta za narednu godinu ne bi trebalo biti nikakvih problema, jer data je saglasnost od načelnika Grujičića i drugih. Očekujem njihovo usvajanje, kao i plana rada SO Srebrenica. Na narednoj sjednici bit će razmatrana Odluka o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje tri člana Opštinske izborne komisije – kazao je Smajić.

On navodi da neke stvari nisu urađene na vrijeme, ali najavljuje da će se naredne godine raditi po planiranoj dinamici.

- Puno stvari nije urađeno, jer ranije nisu bile održane sjednice, a za narednu godinu ćemo se truditi da sve ide po planu i programu. Poslije svih turbulentnih problema, političke tenzije su smirene i nadam se da će u narednom periodu tako biti – rekao je Smajić.

Budžet opštine Srebrenica za narednu 2019. planiran je u iznosu od sedam miliona i 817 hiljada KM.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.