Juni 27, 2019

Novogodišnji prijem novinara u kabinetu načelnika Srebrenice

U kabinetu načelnika opštine Srebrenica upriličen je novogodišnji prijem za novinare. Novinarima se obratio predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić, a načelnik  opštine Srebrenica Mladen Grujičić bio je odsutan iz privatnih razloga.

Smajić se novinarima zahvalio na objektivnom izvještavanju i poželio im uspješnu 2019. godinu.

- Rezultat našeg rada u proteklom periodu je jednoglasno usvajanje rebalansa budžeta za 2018. godinu i budžeta za narednu godinu. To je uspjeh za sve nas, jer se u posljednjih jedanaest godina nije desilo da se jednoglasno usvoji budžet. Također, na prethodnoj sjednici je usvojen Program rada Skupštine opštine – kazao je Smajić.

Tokom novogodišnjeg prijema Smajić je najavio nova zapošljavanja u narednoj godini, kao i pokretanje banje Guber.

- Kada je u pitanju pokretanje banje Guber, nesporna je podrška svih nivoa vlasti. Zaista, banja Guber će se pokrenuti s mrtve tačke i tokom sljedeće godine rezultati će biti vidljivi - potcrtao je.

Na novogodišnjem prijemu sa novinarima bio je i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti i javni servis opštine Srebrenica, Bego Bektić i načelnik Odjeljenja za privredu i razvoj, Cvijetin Maksimović kao i Vladan Milovanović šef kabineta načelnika opštine Srebrenica.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.