Maj 22, 2019

Takmičari karate kluba "Želja Ipon" nastupaju na regionalnom prvenstvu u Doboju

Poštovani slušaoci  radija i čitaoci web stranice iz Karate klub „Želja Ipon“ Srebrenica zamoljeni smo da prenesemo njihovu zahvalnost opštinskom Načelniku i njegovom timu za podršku koju pružaju radu ovog kluba koji u Srebrenicu donosi najznačajnije sportske rezultate.

Naime, poslednjih dana smo izvještavali da je nastup takmičara karate kluba „Želja ipon“ iz Srebrenice na regionalnom prvenstvu neizvjesno zbog finansijskih problema.

Situacija se promijenila, djeca će nastupiti  u nedjelju 24. februara na turniru u Doboju i kao što smo to od njih navikli, nadamo se dobrim rezulatatima i medaljama sa ovog takmičenja. Kako nam je kazala Kristina Milošević, Predsjednica i trener kluba (koji u svojim redovima ima nekoliko članova reprezentacije BiH, kao i šampionski tim djevojčica prvakinja Balkana), uz molbu da prenesemo njihovo veliko HVALA, situacija se promijenila zahvaljujući razumijevanju Načalnika opštine Srebrenica g-dina Mladena Grujičića, da im se potrebna sredstva na ime uplate članarine Karate savezu i kotizacije za učešće na prvenstvu, pod hitno doznače što je bio uslov za učešće na turniru.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.