Maj 30, 2020

U protekla 24 sata na području opštine Srebrenica zabilježena dva krivična djela

U protekla 24 sata na području opštine Srebrenica zabilježena su dva krivična djela.

 

- Krivično djelo krađe koje je prijavljeno policijskoj stanici Srebrenica, a to je da je iz motornog vozila otuđena određena količina pogonskog dizel goriva u mjestu Zeleni Jadar. Po prijavi su postupili policijski službenici koji su o svemu obavijestili i dežurnog tužioca. Policijski službenici dalje nastavljaju rad na rasvjetljivanju ovog počinjenog krivičnog djela. Takođe, isti dan je prijavljeno da je u mjestu Vidikovac izvršena provala u porodičnu kuću odakle je otuđena određena količina hrane - rekao je za naš radio potparol PU Zvornik Miljan Bobar. 

Savremeni radarski uređaj evidentirao 489 prekršaja

Policijska uprava Zvornik je u vremenskom periodu od 07. do 31. marta 2019. godine, koristila savremeni radarski uređaj za mjerenje prekoračenja brzine, na području koje se nalazi u operativnoj nadležnosti PU Zvornik.
Za vrijeme korišćenja navedenog uređaja na našem području, evidentirano je 489 prekršaja prekoračenja brzine kretanja. Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran savremenim radarskim sistemom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta. 
Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila. Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode uslovima i stanju puta.

RTV Srebrenica

 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.