Maj 30, 2020

Grujičić sa predstavnicima EU razgovarao o novim projektima za Srebrenicu


Predstavnici delegacije kancelarije Evropske unije danas su održali sastanak s načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujčićem.

Načelnik opštine Srebrenica, Mladen Grujičić za medije je kazao da je riječ o redovna posjeta predstavnika Evropske unije koji su došli da vide da li ima nekih promjena u Srebrenici.
- Prošle godine smo započeli mnoge projekte koje smo danas prezentovali, i sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo sve projekte realizovali. Razgovarali smo o političkoj situaciji i proteklim dešavanjima u Srebrenici, a zatim smo konstatovali da u Srebrenici nema nikakvih problema kada je u pitanju politika te da za sada sve funkcionišemo veoma dobro. Prezentovao sam ideje koje su od značaja za sve stanovnike Srebrenice. Naš cilj je zadržati stanovnike na području naše Opštine, a to možemo postići otvaranjem novih radnih mjesta – kazao je Grujičić. 
On je istakao da su planirani projekti poslani na razne adrese institucija i navodi da se njihova realizacija očekuje u narednim godinama.
- Jedan od najznačajnijih projekata je pokretanje Banje Guber i nadamo se da će biti realizovan tokom ove godine. Takođe, planiran je projekat izgradnje zatvorenog bazena, te izgradnja kolektora, i adaptacija starog grada. Svi projekti trebali bi bit realizovani u roku dvije godine – potcrtao je Grujičić. 
Autor: K.Šakić / RTV Srebrenica 

 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.