Maj 30, 2020

Na području opštine Srebrenica u protekla 24 sata evidentirana dva krivična djela

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.  

- Staničnom odjeljenju policije Skelani, 09.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, polupalo stakla na autobusu privatnog vlasništva, koji je bio parkiran u Skelanima. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja ovog krivičnog djela i pronalasku počinioca, policijski službenici PS Srebrenica su isti dan, identifikovali lice R.S. iz Srebrenice, koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo. 
-Policijskoj stanici Srebrenica, 09.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz teretnog motornog vozila koje je bilo parkirano u mjestu Sase, opština Srebrenica, otuđilo akumulatore. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su operativnim radom na terenu, identifikovali i lišili slobode lice D.O. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Кrađa”.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.