Maj 30, 2020

Redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica 24. aprila

Redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica (XVII po redu) biće održana 24. aprila (srijeda) sa početkom u 10 sati. Termin sjednice je utvrđen na kolegiju skupštine opštine Srebrenica koji je održan danas.

Nedib Smajić, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica, kaže da će dnevni red sjednice biti obiman.

- Na kolegiju smo dogovorili dnevni red za XVII redovnu sjednicu Skupštine opštine Srebrenica. Na dnevnom redu će, između ostalog biti Informacija o radu načelnika između dvije sjednice,  odluka o davanju na korištenje kancelarijskog prostora udruženju „Merhamet“ Srebrenica,  odluka o finansiranju mjesnih zajednica na području opštine Srebrenica, odluka o određivanju matičnih područja na području naše opštine, kao i prijedlog usvajanja Statuta Direkcije za razvoj Srebrenica i odluka o raspisivanju konkursa za izbor direktora i članova nadzornog odbora Direkcije za razvoj – rekao je Smajić.

Na sjednici će odbornici raspravljati i o određenim izvještajima i informacijama.

-  Na dnevnom redu će biti i izvještaj statusne komisije za izbor i imenovanje četiri člana OIK-a Srebrenica, izvještaj o radu Savjeta za sport, izvještaj o pripremama manifestacije „Dani Srebrenice 2019“. Odbornici će raspravljati i o određenim informacijama i to o inormaciji o radu pravobranilaštva, informacija o prevozu učenika i putnika na području opštine Srebrenica, informacija o problemu snadbjevanjem električnom energijom na području opštine Srebrenica, informacija o raspodjeli sredstava za poljoprivredu i poljoprivredna gazdinstva i druge informacije – istakao je Smajić.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.