Print this page

Opština Srebrenica: Potpisani ugovori sa šest pripravnika


Danas je u kabinetu načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića upriličeno poptisvanje ugovora sa pripravnicima koji su prošli po Javnom pozivu koji je raspisala opština Srebrenica. Ugovore je potpisalo šest pripravnika. 

- Potpisali smo ugovore sa pripravnicima koji su zadovoljili uslove. Ovo je jedan od ljepših dana. Vjerujem da će ovi mladi ljudi opravdati svoje zadatke, i da ćemo u budućnosti imati mogućnost da ih zadržimo. Računam na ove mlade ljude da ostanu u Srebrenici, jer posao, stan/kuća su osnova za ostanak na jednom prostoru. Sredstva za plate pripravnika su obezbijeđena iz budžeta opštine - rekao je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.
Jovana Simeunović i Ivana Jeremić su danas potpisale ugovore o pripravničkom radu. 
- Danas sam potpisala ugovor za pripravnički staž na godinu dana. Po zanimanju sam strukovni građevinski inženjer. Ovo će biti moje prvo radno iskustvo  - rekla je Simeunović.
- Završila sam pedagoški fakultet. Zahvaljujući načelniku i opštini Srebrenica primljena sam za pripravnika. Nadam se da će mi ovo pomoći i da ću ostati da radim ovdje u Srebrenici - rekla je Jeremić. 

A. Mehmedović/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)