Juni 02, 2020

Opština Srebrenica: Potpisani ugovori o (su)finansiranju sportskih klubova, udruženja i NVO

U opštini Srebrenica danas je načelnik opštine Mladen Grujičić potpisao ugovore o finansiranju/sufinansiranju sa predstavnicima sportskih klubova, udruženja građana i  NVO organizacija koji su ispunili uslove Javnog poziva. Za ove namjene iz budžeta opštine Srebrenica izdvojeno je 126 hiljada KM.

- Teško je svima izaći u susret, ali ovo je jedan način da svima damo mogućnost prijave na Javni poziv. Sredstva su bila ograničena. Mi pored ovog Javnog poziva imamo organizacije koje su već na budžetu. Ovo su namjenska sredstva koja su upućena prema sportskim klubovima i udruženjima. Naravno, bilo je mnogo više potražnje nego što mi možemo da izađemo u susret. Mi ćemo naravno pratiti potrošnju tih sredstava – rekao je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.

Mevlida Mehanović, predsjednica Udruženja žena „Podrinjka“ kaže: 

- Mi po prvi put smo finansirani od budžeta opštine. Nije ovo u mjeri koliko smo očekivali, ali smo ipak zadovoljni. Mi ćemo sredstva iskoristiti na pravi način – rekla je Mehanović.

Ugovori o finansiranju/sufinansiranju su potpisani sa devet sportskih klubova i 17 udruženja, NVO organizacija, koje su prošle po javnom pozivu.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.