Avgust 12, 2020

Poštovani slušaoci radio programa i čitaoci web portala i fb stranice JP JS RTV Srebrenica,  i pored naše najbolje namjere da vas kao i uvijek o svemu na vrijeme i objektivno informišemo, danas kada je u pitanju Međunarodno takmičenje ribara u ulovu ribe na plovak to nismo u mogućnosti.

Kako je na plakatima i u programu Manifestacije "Dani Srebrenice 2019" u okviru koje se ovo takmičenje odvija, najavljeno i kako je u proteklih 15 godina bilo, naša ekipa se u zakazano vrijeme našla na plaži Oštrika na jezeru Perućac gdje se ovo takmičenje uvijek do sad odvijalo. Tamo nije bilo takmičara kao ni organizatora iz Ribolovačkog društva „Mladica“ Srebrenica, a ni bilo kakvog drugog obavještenja o mjestu i vremenu održavanja ovog takmičenja.
Kontaktirali smo i Izvršnog direktora Manifestacije Vladana Milovanovića koji takođe nije bio obaviješten o promjeni lokacije takmičenja.
Nezvanično smo saznali da je takmičenje, ne znamo čijom odlukom, premješteno na nama nepoznatu lokaciju na rijeci Drini u MZ Crvica.

Marinko Sekulić Kokeza

v.d.Glavnog i odgovornog urednika

JP JS RTV Srebrenica

 
 
 
 
 
Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.