Avgust 12, 2020

Said Šakić iz Srebrenice učesnik takmičenja Supertalent

U ovogodišnjem takmičenju Supertalent NOVE TV učestvuje i petogodišnji Said Šakić iz Srebrenice. Said je široj javnosti postao poznat kao dječak od tri godine koju izuzetno dobro poznaje zastave država. U Supertalentu se predstavio sa poznavanjem saobraćajnih znakova. 

- Ove nedjelje gledatelji će upoznati petogodišnjeg Saida Šakića iz Srebrenice koji će se žiriju predstaviti talentom poznavanja prometnih znakova, a kako je Said veliki obožavatelj serije 'Na granici' i policajke Alme za koju kaže da je posebna osoba, njegovoj sreći neće biti kraja kada se na binu popne Alma, odnosno glumica Tijana Pečenčić. Za Saida, ističu roditelji, može se reći da je veoma radoznalo dijete. Sa samo dvije i pol godine znao je prepoznati preko 60 zastava država svijeta, a jako dobro poznaje prometne znakove, brojeve, mnoge životinje - stoji u najavi emisije Supertalent.

Epizodu emisije Supertalent, gdje će učestvovati i naš Said, možete gledati na kanalu Nova HR u nedjelju 20.10 časova, a naredne sedmice i na programu Nova BIH.

RTV Srebrenica

 

Rate this item
(0 votes)
« Svjetski dan borbe protiv dijabetesa Karatisti karate kluba "Želja Ipon" uspješni na međunarodnom turniru u Bijeljini »
back to top
Ad Sidebar

Please publish modules in offcanvas position.