Oktobar 19, 2020

Održan sastanak predstavnika Opštine Srebrenica sa privrednicima

Danas je u Srebrenici održan  sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici Opštinske uprave Srebrenica na čelu sa načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem i privrednici sa područja naše opštine. Sastanak je održan sa ciljem da se unaprijedi saradnja sa opštinom Srebrenica i među samim privrednicima. 

 

- Uveli smo tu praksu da se sastajemo sa privrednicima. Sastanci će u budućnosti biti na višem novu, intenzivniji, bar jednom mjesečno. Svi oni se susreću sa određenim problemima, i mi svakako stojimo na raspolaganju. Privreda je ključna za kompletnu opštinu. Više sredstava treba usmjeravati direktno u privredu. Bez razvijene privrede nema ni sela, džaba putevi, infrastruktura ako nema jake privrede. Svi smo na istoj talasnoj dužini, i želimo da pomognemo privredu - kaže načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić. 
Na današnjem stastanku je bilo prisutno oko 40 privrednika, koji su prezentovali ukratko svoje poslovne djelatnosti, planove, probleme, te su uputili i sugestije na koji način bi poslovanje trebalo olakšati. 
- Raduju najave privrednika da će mnogi od njih proširiti svoje kapacitete. Posla će sigurno biti za one koji žele raditi, a mi ćemo učiniti sve da omogućimo lakše poslovanje, i što je u našoj moći da pomognemo - rekao je Grujičić.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.