Septembar 20, 2020

OO SNSD Srebrenica: Saopštenje za javnost

Na adresu RTV Srebrenica od OO SNSD Srebrenica stiglo je Saopštenje za javnost, a koje mi donosimo u cjelosti:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

(izvod iz zapisnika sa sjednice)

“OO SNSD Srebrenica na svojoj devetoj sjednici održanoj 29. 11. 2019. god donosi zaključak kojim poziva  tužilaštvo i sudstvo Republike Srpske da pokrene krivičnu odgovornost ako ona postoji protiv Načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića i Predsjednika OO SNSD Srebrenica dr Radomira Pavlovića, a na osnovu  medijskih istupa opozicionih novinara i medija iz Srbije i FBiH. OO SNSD Srebrenica osudjuje takvu medijsku kampanju bez dokaza i činjenica jer ruši ugled partije ali i Srebrenice. Smatramo da su napadi osmišljeni u Sarajevu da imaju za cilj urušavanje ugleda aktuelnom načelniku ali i najjačoj srpskoj partiji u Srebrenici kako bi se napravila pometnja u srpskom narodu i ponovo pripremio scenario “Ratkovac” za lokalne izbore 2020.
Predsjednik OO Dr Pavlović je ukazao da je cilj ove kampanje da se skrene pažnja na ranije višemilionske zloupotrebe iz Sarajeva u projektima u kojima su oprane pare a da ni jedan nije realizovan. Radi se o projektu Hotela duvanske industruje Sarajevo, zatim fabrike za preradu krompira na ulazu u grad Srebrenicu kao i projektu Banje Guber.Ova tri projekta čija je investicija preko 30 miliona maraka uopšte ne funkcionišu a uložena su ogromna sredstva a niko za to nije odgovarao.
Kako nas je obavjestio predsjednik OO SNSD Srebrenica da je on tužio neke aktere ove medijske kampanje protiv njega prije svega Bogoljuba Radivojevića i da očekuje sudski epilog te priče ko je lopov a ko naručuje tekstove u medijima i čijim novcem” - stoji u saopštenju koje potpisuje Pavlović dr Radomir.

(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.