Juli 04, 2020

Servisne informacije sa područja opštine Srebrenica

Prema informacijama iz nadležnih službi na području opštine Srebrenica uredno je snadbjevanje vodom i električnom energijom. 

Prema informacijama iz Doma zdravlja Srebrenica u hitnu službu doma zdravlja na pregled se tokom noći javio jedan pacijent.

Vatrogasci Teritorijalne jedinice Srebrenica jučer su imali jednu intervenciju na gašenju požara niskog rastinja na lokaciji Budak.

Prema informacijama iz KP „Polet“ i Elektrodistribucije tokom dana biće uredno snadbjevanje vodom kao i napajanje električnom energijom.

Iz Centra javne bezbjednosti Zvornik obavješteni smo da je protekla noć prošla mirno te da nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Iz Doma zdravlja Srebrenica obavještavaju građane kojima su potrebni recepti za kontinuiranu terapiju da se jave putem telefona 056 440 194 i na taj način naruče recepte. Na ovaj način se smanjuje stvaranje nepotrebne gužve tokom trajanja pandemije korona virusa.

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, u skladu sa već donesenim mjerama Vlade Republike Srpske u cilјu prevencije i sprečavanja širenja virusa korona, donio odluku da do 31. marta preuzima na sebe finansiranje zdravstvenih usluga u javnim zdrastvenim ustanovama za sve građane - bez izuzetka (osigurane i neosigurane).

To znači da građani mogu da odlaze na preglede u javne zdravstvene ustanove, a da pri tome ne moraju da imaju ovjerenu zdravstvenu knjižicu.

U toku je i pranje i čišćenje, kao  i dezinfekcija ulica u gradu s ciljem prevencije širenja korona virusa (COVID -19). Prema informacijama na području opštine Srebrenica nema oboljelih i zaraženih korona virusom. 

Iz opštine Srebrenica apeluju na građane da poštuju mjere koje su donesene c ciljem prevencije širenja korona virusa. 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.