Novembar 28, 2020

Sjednica Štaba za zaštitu i spasavanje: Situacija na području opštine Srebrenica svakim danom bolja

Danas je održana sjednica Štaba za zaštitu i spasavanje u vanrednim situacijama na području opštine Srebrenica. Na sjednici je konstatovano da na području opštine Srebrenica nema osoba zaraženih korona virusom (COVID-19).

 

- Sa radošću konstatujemo da nemamo pogrošanje situacije. Svaki dan se situacija poboljšava, ali nam to ne daje za pravo da se opustimo, i da neke mjere popuštamo, sve dok to ne bude na nivou Republike. Mi pratimo smjernice Republičkog štaba. Svako treba da radi svoj posao, policija svoj, granična policija svoj. Ono što je najvažnije nemamo zaraženih, a nemamo više ni osoba u opštinskom karantinu. Kroz karantin je prošlo 10-ak osoba. Nakon testiranja svi su negativni - rekao je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.
 
Za ovaj vikend važe ranije donesene mjere što se odnosi na zabranu kretanja građana između opština i to u vremenskom periodu od subote od 12 sati do nedjelje do 18 sati. 
- Pozivam građane da ispoštuju mjere, da smanjimo socijalni kontakt. Za sada možemo biti sretni da nemamo pogoršanja. Svaki dan je situacija bolja - rekao je Grujičić. 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.