Novembar 27, 2020

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić upriličio prijem za Jelenu Šiniković koja će Srebrenicu predstavljati na muzičkom takmičenju "Ritam Evrope"

Regionalno dječije muzičko takmičenje "Ritam Evrope" trebalo bi da bude održano u septembru u Sportskoj dvorani "Peki" na Palama, a  Srebrenicu će na ovom takmičenju predstavljati Jelena Šiniković.

- Želim da se zahvalim načelniku što nas je primio i podržao. Hvala „Ritmu Evrope“ što nam je pružio priliku da se dokažemo. Predstavljam grad Srebrenicu sa grčkom mjesmom „Oniro Mou“ na takmičenju „Ritam Evrope“. Što se tiče takmičenja potrudiću se da opravdam očekivanja i ostvarim što bolji plasman – rekla je Šiniković.

Opština Srebrenica je pružila finansijsku podršku ovoj mladoj takmičarki, a načelnik opštine Mladen Grujičić kaže da se nada da će Jelena u najboljem svjetlu predstaviti Srebrenicu.

- Opština Srebrenica je pružila podršku. Nadamo se da ćemo na ovom takmičenju imati dosta uspjeha, jer ovo je dobra prilika. Mi kao opštin podržavamo sve što se tiče afirmacije mladih ljudi, kroz kulturu, sport. Cilj nam je da naša omladina stekne iskustvo i prenesu to i drugima, jer smo tako mogu napredovati – rekao je Grujičić.

Program “Ritam Evrope” će se u 2020. godini, u septembru, emitovati uživo iz grada domaćina 2020. godine – Grada Istočnog Sarajeva.
Međunarodno muzičko takmičenje "Ritam Evrope" održava se već 11 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela.
Pravo učešća na ovoj muzičkoj smotri imaju djeca i omladina od 12 do 20 godina.
Muzičko takmičenje "Ritam Evrope" trebalo je da bude održano krajem maja u Istočnom Sarajevu, uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske, ali je odgođeno zbog mjera zabrane okupljanja usljed epidemije virusa korona, te će biti održano u septembru. 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.