Print this page

Održana sjednica Štaba: Dva uposlenika opštine Srebrenica zaražena koronavirusom

Danas je održana sjednica Štaba za zaštitu i spasavanje na području opštine Srebrenica u vanrednim situacijama. Na sjednici je konstatovano da su dva uposlenika opštine Srebrenica zaražena koronavirusom. 


- Održali smo sjednicu zato što imamo dvoje uposlenika u opštini zaraženih koronavirusom. Bilo je potrebno da donesemo neke zaključke i pooštrenije mjere kada je u pitanju sama opštinska uprava. Produžili smo i mjere koje su na snazi do današnjeg dana, i biće na snazi do 31. 8. Ukoliko bude potrebe mi ćemo to produžavati u skladu sa instrukcijama Republičkog štaba - rekao je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.


- Imamo 21 osobu u izolaciji, i četiri zaražene iako jedna od tih osoba živi u Bratuncu, ali se vodi u Srebrenici. Znači zapravo imamo tri zaražene osobe na području naše opštine, jedna je sa područja Skelana, a dvije kako sam već rekao su uposlenici opštine. Pooštrit ćemo mjere dezinfekcije u samoj opštini, ulazak u opštinu. Opština će redovno raditi kao i do sada, uz ove strožije mjere - rekao je Grujičić koji je apelovao na građane da poštuju mjere koje su na snazi.

 

Rate this item
(0 votes)