Print this page

"Dječija nedjelja": Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić posjetio vrtić "Poletarac"

U okviru obilježavanja “Dječije nedjelje” danas je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić posjetio vrtić “Poletarac”. Tradicija u proteklim godinama je bila da načelnik u svom kabinetu upriliči prijem za najmlađe sugrađane, ali ove godine zbog pandemije koronavirusa to nije bilo moguće.

 

- Moramo voditi računa o zdravlju naših najmlađih. Djeca nisu izlazila iz kruga vrtića. Mi smo ih posjetili danas da im poželimo svu sreću, kao I sretan rad svim uposlenima. U proteklom periodu nismo imali, hvala Bogu, zaraženih vaspitača i djece, to je najbitnije. Danas smo im pripremili prigodne poklone, a naredne godine nadamo se da ćemo se vratiti tradiciji i u opštini upriličiti prijem za svu djecu iz vrtića – rekao je načelnik opštine Srebenica Mladen Grujičić.

Mirela Hodžić, direktorica vrtića “Poletarac”, zahvalila se načelniku na posjeti.

- Hvala opštini Srebrenica što nam pruža podršku, kako djeci, tako I našoj ustanovi, te uposlenima – rekla je Hodžić.

“Dječija nedjelja” se obilježava  svake godine oktobru, a cilj  manifestacije je promocija prava djeteta, poboljšanje društvene brige za djecu i jačanje odgovornosti svih subjekata zaštite, kao i upoznavanje šire javnosti sa potrebama djece, njihovim psihosocijalnim odrastanjem pod jednakim uslovima.

Rate this item
(0 votes)