Novembar 26, 2022

Regionalno prvenstvo u Doboju: Nepobjedivi nastavili berbu medalja

Karate klub “Želja Ipon” iz Srebrenice u kojem treniraju djeca iz Srebrenice i Bratunca na Regionalnom prvenstvu održanom danas u Doboju ostvario je odličan rezultat osvojivši 17 zlatnih (tri zlatne ekipno), 4 srebrene i 3 bronzane medalje.

 
Nastupilo je 14 klubova sa 205 takmičara. U ukupnom plasmanu ispred Želje Ipon bili su samo takmičari domaćina Sloge iz Doboja i UNSU iz Bijeljine. Odličan rezultat pred republičko takmičenje koje se održava naredne nedjelje takođe u Doboju, a odmah zatim slijedi i državno prvenstvo.
U Doboju zlatne medalje su osvojili: Garaljević Armina, Begic Eldin, Štrbac Ognjen, Tabaković Ajdin x2, Stanojević Kristina x2, Peštalić Merjema, Ubiparipović Sonja, Smailović Lejla x2, Lazić Jelena, Ostojić Sara, MilanovićLuka, ekipa djecaka (Eldin, Ajdin, Ognjen), ekipa djevojčica (Monika, Lejla, Sara) ekipa djevojčica (Merjema, Kristina, Sonja)
Srebrenim medaljama su se okitili: Begić Eldin, Salihović Aldijana, Milanović Mitar i Peštalić Merjema
Bronzani su bili: Trbić Monika, Salihović Aldijana i Lazić Jelena
Takmičari karate kluba "Želja Ipon" su osvoj ili ukupno 24 medalje: 17 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane.
Posebno priznanje Regionalnog karate saveza za postignute rezultate na međunarodnim takmičenjima (zlatne i bronzane na poslednja dva prvenstva Balkana) dobile su reprezentativke BiH i članice kluba "Želja Ipon" Mejrema Peštalić i Kristina Stanojević.


M. Sekulić/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Ponedjeljak, 25 Februar 2019 07:20
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.