Oktobar 06, 2022

Kabinet načelnika opštine Srebrenica: Sastanak o prilikama u Prvoj osnovnoj školi

U Кabinetu načelnika je održan sastanak na kome su pored načelnika odjeljenja prisustvovali i direktor JU "Prva osnovna škola" Srebrenica, zamjenik načelnika, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine.


Tema sastanka je bila aktuelna situacija u J.U. "Prva osnovna škola" Srebrenica. Pored podrške direktoru Dragom Jovanoviću da iznađe rješenja u interesu svih zaključeno je i da se zakonitost mora poštovati kao i nastavni plan i program, a takođe i radna tijela, preko kojih će se i rješavati pitanja proistekla u funkcionisanju školstva, poput Savjeta roditelja i školskog odbora.
Prisutni su saglasni da se slučajevi ovakve vrste ne smiju koristiti u političke svrhe, što je vjerovatno i cilj pojedinih,te da se sva pitanja moraju rješavati kroz dijalog. U Srebrenici je kako politička tako i bezbjednosna situacija na zadovoljavajućem nivou, i da je očigledno da samo pojedini žele da se i na ovaj način politički afirmišu što je u samom startu prepoznato. Mi ćemo nastaviti politiku dijaloga, konsenzusa,međusobnog povjerenja i poštovanja u interesu svih građana opštine Srebrenica što je bio slučaj i do sada. Navedeno je nakon jučerašnjeg sastanka koji je održan u kabinetu načelnika opštine Srebrenica. 

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.