Oktobar 06, 2022

"Dani Srebrenice 2019": Dani predškolskog stvaralaštva u vrtiću "Poletarac"

Danas je iz vrtića "Poletarac" ispraćeno 39 predškolaca koji su prošli predškolski program. Djeca su priredila prigodan program za svoje drugare u vrtiću, vaspitače i uposlene, roditelje i građane Srebrenice.

-  Mi danas iz vrtića pratimo naših 39 predškolaca.  Oni su kroz prigodan program pokazali šta su to sve radili sa vaspitačicama u protekla tri mjeseca. Tu su djeca iz Srebrenice, kao i grupa iz Skelana koji su ove godine prošli predškolski program, koji je omogučilo ministarstvo obrazovanja Republike Srpske. Mi djeci želimo sreću u školi i da ostvaruju dobre rezultate  - rekla je direktorica vrtića „Poletarac“ Mirela Hodžić.

Prisutnima se obratio i načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić koji je poručio da je najbitnije da djeca izrastu u dobre ljude.

- Oni su u proteklom periodu radili sa najboljim vaspitačima. Sada je pred njima novi period. Kroz školovanje je najbitnije da izrastu u dobre ljude, ocjene su manje bitne. Naša obaveza je da im pomognemo na tom putu – rekao je načelnik Grujičić.

RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.