Print this page

Počela isplata stipendija studentima

Nakon što je provedena procedura Javnog poziva koji je raspisala opština Srebrenica ovih dana je počela isplata stipendija za studente. U narednim danima stipendije će biti uplaćene na račune za 134 studenta. Opština Srebrenica je za ove svrhe izdvojila 60 hiljada KM.

- Mi smo imali 165 zahtjeva. Uslove je ispunilo 138 studenta, ali su četiri studenta odustala od opštinske stipendije, jer su korisnici druge stipendije.  Danas sa početkom u 13 sati i 30 minuta biće upriličen prijem za najbolje učenike osnovnih i srednje škole u opštini Srebrenica, i tom prilikom će im biti uručene novčane nagrade  - rekao je Bego Bektić, načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti u opštini Srebrenica.

Načelnica odjeljenja za finansije u opštini Srebrenica Jelena Savić kaže da studenti stipendije na računima mogu očekivati ubrzo.  

- Prije dva dana smo počeli sa isplatama stipendija. Nadamo se da ćemo do kraja sedmice isplatiti svima. Počeli smo po bankama, idu spiskovi i studenti uskoro mogu očekivati novac na svojim računima – rekla je Savić.

A. Mehmedović/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)