Oktobar 06, 2022

U Zvorniku održan sastanak načelnika PU Zvornik sa prvim zamjenikom visokog predstavnika u Кancelariji visokog predstavnika u BiH

U prostorijama Policijske uprave Zvornik, danas, 26.06.2019. godine, održan je sastanak načelnika PU Zvornik Gorana Abazovića i njegovih saradnika sa prvim zamjenikom visokog predstavnika u Кancelariji visokog predstavika u BiH Majklom Skenlanom (Michael Scanlan) i njegovim saradnicima.

 

Na sastanku je prezentovana bezbjednosna situacija na području Policijske uprave Zvornik koja je ocjenjena kao stabilna i zadovoljavajuća, a pored toga, na sastanku su usaglašene dosadašnje aktivnosti povodom obezbjeđenja Кomemorativnog skupa koji se obilježava 11. jula u Memorijalnom centru u Potočarima, opština Srebrenica. 
Takođe, na sastanku je bilo govora o trenutnoj bezbjednosnoj situaciji u pogledu migrantske krize, obzirom da ilegalni migranti ovu teritoriju nastoje iskoristiti kao tranzitno područje ka zemljama zapadne Evrope, pa shodno tome, policijski službenici ove Uprave u saradnji sa pripadnicima Granične policije BiH svakodnevno preduzimaju pojačane aktivnosti u cilju očuvanja postojećeg stanja bezbjednosti i podizanja istog na još veći nivo.    

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.