Septembar 25, 2022

Čestitka načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića u povodu predstojećih praznika

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić uputio je građanima Srebrenice čestitku u povodu predstojećih praznika.

- Svim svojim sugrađankama i sugrađanima, ljudima dobre volje, radnim kolegicama i kolegama, u svoje ime i ime moje porodice, te u ime zaposlenika Opštinske uprave Srebrenica, želim srećnu i uspšješnu 2020. godinu.

U godini koja je pred nama očekuje nas realizacija mnogobrojnih projekata koje smo započeli ili imamo u planu započeti. Tu su prije svega infrastrukturni projekti i projekti na održavanju povratka ili zadržavanju stanovnika koji žive u Srebrenici. Nastojat ćemo da i dalje radimo na poboljšanju životnog standarda građana i otvaranju novih radnih mjesta.

Nadamo se da ćete zajedno sa nama doprinjeti da zajedničkim snagama održimo suživot, mir i toleranciju svih građana Srebrenice, te da našoj Srebrenici damo jednu lijepu sliku kakvu ona to i zaslužuje.

Takođe, vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želim u svoje ime i ime moje porodice, kao i u ime Opštinske uprave Srebrenica, uputiti najiskrenije čestitke za predstojeće Božićne praznike. Provedite ih u miru, blagostanju i u krugu svojih najmilijih. 

"MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI".

Načelnik opštine Srebrenica
Mladen Grujičić

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.