Juli 04, 2022

Zvanično otvoreni "Petrovdanski dani 2020"

Tradicionalna memorijalna kulturna, sportska i humanitarna manifestacija " Petrovdanski dani 2020" večeras je zavnično otvorena u velikoj sali Kulturnog centra Srebrenica u prisustvu manjeg broja osoba zbog ograničenja i mjera koje su na snazi.

Prije otvaranja " Petrovdanski dani 2020" Branimir Kojić predsjednik Opštinske organizacije porodica zarobljenih, poginulih i nestalih boraca Opštine Srebrenica kazao je da će u sklopu obilježavanja Petrovdanskih dana biti održana tradicionalna humanitarna akcija darivanja krvi kao i okrugli sto na temu " Stradanje Srba u 20.vijeku".
- U toku obilježavanja biće održana promocija knjige " Crne marame Srebrenice" autora Radomira Pavlovića u Narodnoj biblioteci u Srebrenici. U petak je planiran obilazak porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida i demobilisani boraca. U nedjelju u 9h u hramu pokrova presvete Bogorodice je sveta liturgija, a zatim obilazak grobalja u Bratuncu, Biljači i Sase, a u 12: 30 je parastos u Zalazju - kazao je za naš program Kojić.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.