Juli 04, 2022

Izgradnja potpornih zidova i asfaltiranje puteva na području opštine Srebrenica

Javni poziv za dodjelu stambenih kontejnera koji je raspisala opština Srebrenica  otvoren je do sutra (21. avgusta 2020.). Kroz javni poziv korisnicima će biti dodijeljeno 35 stambenih kontejnera. Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić kaže da je interes veliki za ovaj projekat.

 

-  Zainteresovanost raste kako projekat odmiče. Prve godine je bila mala zainteresovanost, a evo sad je veća. To pokazuje da je ovo dobar projekat koji treba podržavati svake godine, jer ima ljudi koji žele da obnove svoja imanja i rade na njima bar sezonski - rekao je Grujičić. 
U proteklom periodu na području naše opštine bilo je niz klizišta zbog nevremena i kišnih padavina, a ista su ugrozila i neke stambene objekte. Ovih dana se privode kraju radovi na izradi podzida, a radi se i na asfaltiranju određenih putnih pravaca.
- Imali smo više od 10 zahtjeva za izgradnju potpornih zidova. U proteklom periodu uradili smo nekih pet šest podzida, rade se još dvije u Potočarima. Vjerujem da ćemo s programo nastaviti, i da ćemo uraditi i ostalima koji nisu ušli u prvi krug. U toku je i asfaltiranje određenih putnih pravaca. Radi se o onih 17 puteva. Nakon završene procedure krenuli smo u asfaltiranje, krenuli smo od skelanskog kraja. Gotovo da nema sela u koje nećemo ući sa nekim metrima asfalta. Uradit ćemo sve one kritične tačke - rekao je Grujičić. 

Rate this item
(2 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.