Juli 04, 2022

Uskoro drugi nastavak XXI redovne sjednice Skupštine opštine Srebrenica

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica, Nedib Smajić kazao je za naš radio program da je nastavkom sjednice planirano mnogo tačaka dnevnog reda, među kojima je izvještaj o radu Načelnika 2019.godinu kao i izvještaj o izvršenju budžeta Opštine Srebrenica za 2019.godinu, te izvještaji o radu upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća. 

- Kada je u pitanju rad i nastavak druge XXI redovne sjednice, ja sam uputio jedan dopis Ministarstvu lokalne samouprave RS i tražio sam od njih mišljenje i pojašnjenje u vezi daljeg nastavka sjednice. Kada dobijem odgovor onda ću sa zadovoljstvom sazvati drugi nastavak XXI redovne sjednice i o tome će javnost blagovremeno biti obavještena. – kazao je Smajić. 

Načelnik opštine Srebrenica, Mladen Grujičić kazao je za naš radio program da očekuje uskoro nastavak XXI redovne sjednice Skupštine opštine Srebrenica. 

- Moramo nastaviti skupštinu koja je bespravno prekinuta, bez razloga, ali tu su vrlo bitne tačke koje se tiču poštovanja procedure i usvajanja izvještaja javnih ustanova i usvajanje izvršenja budžeta za 2019.godinu. To se mora nastaviti i vjerujem da će biti vrlo brzo, kako bismo mogli da postignemo u ovom kratkom vremenu da održimo i Tematsku skupštinu koja će se odnositi na rebalans, a moramo usvojiti i Nacrt o budžetu u aktuelnom sazivu– istakao je Grujičić. 

 

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.