Novembar 26, 2022

Karatisti karate kluba "Želja Ipon" uspješni na turniru u Zvorniku

Međunarodni karate turnir “6. ZVORNIK OPEN 2020” održan je proteklog vikenda.

 

U generalnom plasmanu klubova prvo mjesto zauzeo je karate klub “UNSU” iz Bijeljine, drugo “Šampioni” iz Banja Luke i treće karate klub “Želja Ipon” iz Srebrenice. 

Karate klub "Želja Ipon" na turniru je učestvovao sa šest takmičara i kata timom, Takmičari kluba iz Srebrenice osvojili su prvo mjesto-  kata tim u sastavu: Smailović Lejla, Trbić Monija i Milanović Marija. 

U pojedinačnoj konkurenciji 1 mjesto: Smailović Lejla, Trbić Monija, Salihovi Aldijana, Stanojević Kristina i Milanović Marija.

Drugo mjesto Trbić Monija. Sonja Ubiparipović u kategoriji borbe kadetkinje je takođe zauzela  prvo mjesto, te sa ovakvim rezultatom  klub je u ukupnom plasmanu zauzeo treće mjesto.

Takmičare iz Srebrenice na turniru nije predvodila trenerica Kristina Milošević koja je prije nekoliko dana postala majka. Karatisti iz Srebrenice su na prigodan način i lijepim gestom ispred bolnice u Zvorniku pozdravili svoju trenericu.

Ovom prilikom čestitamo karatistima na uspjehu, a trenerici Kristini upućujemo iskrene čestitke i najljepše želje na dobitku sina. 

M. Sekulić/ RTV Srebrenica

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.