Novembar 26, 2022

Turistička organizacija Srebrenica već treću godinu na lokalitetu izletišta Guber tokom zimske sezone organizuje sportsko-rekreativnu manifestaciju "Spust niz Guber 2021“ s ciljem promocije turističkih potencijala s područja opštine Srebrenica.
Ovaj događaj predstavlja najznačajniju sportsko-rekreativnu manifestaciju za djecu na području ove opštine.

Prema riječima direktora Turističke organizacije Srebrenica Bojana Pejića, u zavisnosti od vremenski prilika, biće organizovano još sadržaja sportsko-rekreativne manifestacije kao što je noćno sankanje na šetalištu Gubera.
Učesnici su oduševljeni ovom aktivnošću, a jedan od njih je i Sejdalija Suljić koji je istakao pohvale za organizatore ove manifestacije.
- Gledam djecu kako uživaju i zabavljaju se na snijegu. Ovo je odlično, i ovakvih dešavanja treba više - kazao je Suljić
Na šetalištu Gubera danas su bili prisutni i stariji Srebrenčani koji su se prisjetili kako je nekad bilo.
- Na Guberu je bila zadnja plaza 1968 ili 1969 godine, i tada je bilo odlično, svi su se plazali mladi i stari. To je bio vašar, i uvijek treba nešto novo. Ovo je danas fantastično. –kazao je Srebreničanin Mujo Gušić.
Nataša Blagojević je danas učestovala na manifestaciji sa svojim sinom.
- Prvi put učestvujemo na ovoj manifestaciji, mnogo je lepo i ima dosta dece. Mi smo oduševljeni. – kazala je Blagojevićeva.
Za osvojena prva mjesta na "Spustu niz Guber 2021“ obezbjeđene su i simbolične nagrade, a svim učesnicima besplatni topli napici.

Rate this item
(0 votes)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.