Novembar 26, 2022

Saopštenje za javnost načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića

Načelnik opštine Srebrenica uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
Као одговоран политичар желим да се јавно оградим од јучерашњих дешавања на сједници Скупштине општине Сребреница и избора Ћамила Дураковића за предсједника Скупштине општине. Сматрам да је овај приједлог лош за свеукупну политичку климу у Сребреници и да неће ништа добро донијети.
Човјек који је одговоран за дестабилизацију наше општине и стварање јаза између грађана из оба народа, манипулатор који је својим залагањем допринео да из реда његовог народа изгубе најмање три одборника не смије носити ову огромну функцију и водити локални парламент.
Желим нагласити да одговорност морају преузети они који су дали глас за овај приједлог, а прије свега Срби. Ово је шамар мени као начелнику, свим грађанима Сребренице, одборницима који нису подлегли притисцима и уцјенама, а посебно Српском народу.
Позивам оне који одлучују у нашој Скупштини да преиспитају овај приједлог и да на чело Скупштине поставе особу која ће радити у интересу свих грађана и на економском просперитету наше општине. Ћамил Дураковић није та особа и показао је то више пута у својим иступима.

 

С поштовањем, ваш начелник Младен Грујичић

Rate this item
(1 Vote)
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.