Novembar 26, 2022
Adem Mehmedović

Adem Mehmedović

Nakon što je juče potpisan koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Srebrenici između bošnjačkog i srpskog političkog bloka, danas je u Srebrenici održan nastavak konstituirajuće sjednice Skupštine opštine Srebrenica.

U Srebrenici je danas potpisan sporazum između bošnjačkih i srpskih političkih predstavnika o učešću u lokalnoj vlasti. Koalicioni sporazum su potpisali s jedne strane predstavnici inicijative „Moja adresa: Srebrenica“, a s druge strane potpisnici su načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić i predsjednik OO SNSD-a Srebrenica Radomir dr Pavlović.

U Srebrenici je danas obilježena 28. godišnjica zločina nad bošnjačkim civilima, u kojem je na današnji dan 1993. godine od četiri granate ispaljene s položaja srpske vojske ubijeno 74 i ranjeno više od 100 Bošnjaka, koji su se u tom trenutku nalazili na igralištima ispred osnovne i srednje škole.

U srebreničkom Domu zdravlja danas je počela vakcinacija građana protiv korona virusa starijih od 65 godina.

 
 

Članovi radnog predsjedništva Skupštine opštine Srebrenica (u sastavu najstariji odbornik Nikola Simić, i dva najmlađa Almir Dudić i Veljko Ristić) održali su danas press konferenciju za medije.

Danas je održan nastavak konstituirajuće sjednice Skupštine opštine Srebrenica na kojoj je, između ostalog, usvojen budžet opštine Srebrenica za 2021. godinu.

Policijska uprava Zvornik poziva građane da ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, takve informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

U skupštinskoj Sali optšine Srebrenica danas je održana konstitutivna sjednica Skupštine opštine Srebrenica.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država  u Bosni i Hercegovini odala je priznanje Kristini Milošević, trenerici i predsjednici karate kluba "Želja Ipon".

U vremenu pandemije solidarnost i podrška kako humanitarnih organizacija tako i privrednih subjekata zdravstvenim ustanovama je od velikog značaja. Srebreničkom Domu zdravlja u proteklom periodu nije izostala podrška privrednih subjekata, organizacija, lokalne zajednice i građana.

Stranica 1 od 41
Ad Sidebar
© 2018 RTV Srebrenica All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.